IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
183 , 96 kr.
229 , 95 kr.
Huset - Du siger det ikke

Huset - Du siger det ikke

Viggo vasker trapper. Dels fordi hans mor, der er vicevært, ikke er så grundig med det (hun vil hellere spille trommer), dels fordi han skal bruge pengene til at købe stof for, så han kan sy spændende tøj.

Viggo går IKKE med sit hjemmesyede tøj i skolen, for han gider ikke høre på dumme kommentarer. Hans tøj er nemlig ret specielt. Derfor bliver han spændt, da en ny familie flytter ind i etageejendommen. En mor og hendes to børn. Datteren er lidt ældre end Viggo, men hun går også i ret specielt tøj og er ligeglad med, hvad andre synes. Faktisk virker hun ret ligeglad med, hvad de fleste synes. Om noget. Og er familien ikke også lidt hemmelighedsfuld. Viggo forsøger at komme ind på livet af børnene og opdager, at de skjuler en hemmelighed, der kan være svær at holde på.

Du siger det ikke! er en del af Carlsens serie 'HUSET', hvor alle fortællingerne i serien tager afsæt i en etageejendom i en større provinsby. Karaktererne i de forskellige historier krydser måske hinandens veje, har måske noget med hinanden at gøre, eller er bare bifigurer i andre fortællinger. Fortællingerne er både alvorlige, sjove og spændende - og fælles for dem alle er, at de alle har børnene som omdrejningspunkt i historierne.

Fra ca. 10 år.

 

Titler i serien:

Huset (1)-  Du siger det ikke!

Huset (2) - Klassens outsider

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
128 sider
Udg. dato:
30. mar. 2023
ISBN:
9788727010601
Højde/Bredde/Dybde: 212mm./148mm./0mm. Målgruppe: 9-12 år
229 , 95 kr.
183 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms