IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
183 , 96 kr.
229 , 95 kr.
Huset - Klassens outsider

Huset - Klassens outsider

Emma er en outsider!

Både derhjemme og i skolen.

Derhjemme kæmper hun mod sin latterlige storebror Lucas, der gør livet enormt surt for hende - især efter deres forældre har bestemt, at Emma skal overtage Lucas' værelse.

I skolen har hun fået titlen 'Klassens outsider' efter en afstemning, som hendes fjende nr. 1, Elliott, iværksatte lige før sommerferien.

Et nyt skoleår står for døren, og Emma har besluttet, at hun vil gøre ALT for at være populær - og ikke mindst en del af fællesskabet. Og her er en ny, populær app meget behjælpelig. Måske FOR meget, for Emma er snart ude, hvor hun ikke kan bunde. Og hun er ikke den eneste.

Klassens outsider er en del af Carlsens serie 'HUSET', hvor alle fortællingerne i serien tager afsæt i en etageejendom i en større provinsby. Karaktererne i de forskellige historier krydser måske hinandens veje, har måske noget med hinanden at gøre, eller er bare bifigurer i andre fortællinger. Fortællingerne er både alvorlige, sjove og spændende - og fælles for dem alle er, at de alle har børnene som omdrejningspunkt i historierne.

Fra ca. 10 år.

 

Titler i serien:

Huset (1)-  Du siger det ikke!

Huset (2) - Klassens outsider

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
128 sider
Udg. dato:
30. mar. 2023
ISBN:
9788727012667
Højde/Bredde/Dybde: 212mm./148mm./0mm. Målgruppe: 9-12 år
229 , 95 kr.
183 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms