IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Ikke mere at sige

Ikke mere at sige

En nervepirrende thriller fra forfatteren af En af os lyver.

For fire år siden forlod Brynn sin skole, Saint Ambrose, efter det chokerende mord på hendes yndlingslærer, mr. Larkin. Tre elever fra skolen fandt liget, men sagen blev aldrig opklaret. Nu, hvor Brynn flytter hjem for at begynde i praktik på et true crime-show, er hun fast besluttet på at finde ud af, hvad der virkelig skete.

Tripp Talbot, Brynns tidligere bedste ven, var en af de tre elever, der fandt liget. Og havde det ikke været for Tripps vidneudsagn, var de to andre sandsynligvis blevet dømt for mordet. De har aldrig glemt, hvad han gjorde for dem den dag, og det har han heller ikke. Ligesom han ikke har glemt, at alt, hvad han fortalte politiet, var løgn.

Da Brynn begynder at rippe op i fortiden, kommer hun tættere og tættere på at afsløre hemmeligheder, der kan ændre alt – om Saint Ambrose, om mr. Larkin og om hendes tidligere bedste ven.

Hold dine venner tæt på … og dine hemmeligheder endnu tættere!

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
368 sider
Udg. dato:
25. okt. 2022
ISBN:
9788727005812
Højde/Bredde/Dybde: 220mm./145mm./0mm. Målgruppe: 14-99 år Oversætter: Dorthe Hjort Jensen Originaltitel: Nothing More to Tell Grafiker: Christian Bach
249 , 95 kr.
199 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms