IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
79 , 96 kr.
99 , 95 kr.
Lara Jean (1) - Hvis bare du var min

Lara Jean (1) - Hvis bare du var min

Bogen bag Netflix-filmen

Lara Jean har aldrig indrømmet det, når hun var forelsket i en dreng. Det ville jo alligevel ikke blive til noget. I stedet har hun skrevet et kærlighedsbrev til hver enkelt, hvori hun har fortalt om sine følelser - og derefter har hun lukket brevet og gemt det i sin hatteæske og aldrig gjort mere ved sagen. Brevet er lukket og forelskelsen ude af verden.

Men en dag opdager Lara Jean, at hendes hemmelige breve på en eller anden måde er sluppet ud i verden, hvilket får hver af hendes tidligere forelskelser til at konfrontere hende med, hvad i al verden der foregår, og hvad de breve skal betyde.

Der er blandt andre hendes første kys, drengen fra sommerlejren og endda hendes søsters ekskærste, Josh. Men efterhånden som Lara Jean arbejder sig igennem de pinlige og akavede spørgsmål, finder hun ud af, at der måske også kan komme noget godt ud af brevene. Trods alt.

Hvis bare du var min er første bog i trilogien om Lara Jean.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
368 sider
Udg. dato:
29. aug. 2018
ISBN:
9788711906477
Højde/Bredde/Dybde: 210mm./133mm./0mm. Målgruppe: 14-99 år Oversætter: Randi Høfring Originaltitel: To all the Boys I've Loved Before
99 , 95 kr.
79 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms