IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
151 , 96 kr.
189 , 95 kr.
Molly er min

Molly er min

af Siri Spont & illustreret af Andrea Femerstrand

Emma bor på landet sammen med sine forældre og storesøster Fanny. De har to heste, og Emma vil gerne bevise, at hun selv kan passe shetlandsponyen Molly, så det kan blive hendes hest. Men det er et stort ansvar, og Emma vil også gerne have tid til veninderne efter skole. Hvad skal Emma vælge? Friheden og veninderne eller sin elskede Molly?

Molly-serien handler om at bo på landet og have en hest, sådan rigtigt. For at passe en hest er hårdt arbejde, men også helt, helt … vidunderligt. Serien er rigt illustreret og fortalt med masser af varme.

Carlsens Læseboost er en serie af letlæste bøger til børn, som allerede har knækket læsekoden og nu er klar til at læse bøger med lidt mere tekst. Bøgerne er sat op, så de er overskuelige at læse og med masser af illustrationer. Sætningerne er korte, men stadig mere udfordrende end læsepædagogisk bearbejdede tekster.

I samme serie:

Molly er bedst!

Fra ca. 7 år.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
64 sider
Udg. dato:
15. okt. 2022
ISBN:
9788727011998
Højde/Bredde/Dybde: 212mm./148mm./0mm. Målgruppe: 7-9 år Oversætter: Randi Bjerre Høfring Originaltitel: Molly är min! Grafiker: FLEMMER grafisk design
189 , 95 kr.
151 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms