IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
119 , 96 kr.
149 , 95 kr.
Sommer (3) - Vores sommer sammen

Sommer (3) - Vores sommer sammen

Kan Belly tage det endelige valg mellem Jeremiah og Conrad?

Belly har kun været forelsket to gange i sit liv - og begge drenge havde efternavnet Fisher. Og efter at have været sammen med Jeremiah i to år, er hun ret sikker på, at hun har fundet sin soulmate. Næsten. Conrad er ikke kommet sig over, at han mistede Belly, selvom Jeremiah altid har sagt, at Belly er pigen for ham. Så da Belly og Jeremiah beslutter sig for at gøre deres forhold permanent, indser Conrad, at det er nu eller aldrig, at han skal fortælle Belly, at han elsker hende - eller miste hende for altid.

Belly er nødt til at gøre op med sine følelser for Jeremiah og Conrad. Hun er nødt til at gøre det, hun altid har vidst var uundgåeligt: Hun bliver nødt til at knuse en af deres hjerter. 

Dette er 3. og afsluttende bind  i trilogien Sommer, en romantisk serie om Belly og hendes svære valg mellem Conrad og Jeremiah.

Jenny Han er bl.a. også kendt for bøgerne om Lara Jean (Hvis bare du var min, PS:Jeg elsker dig stadig og For altid, Lara Jean), som er filmatiseret til Netflix.

 

I serien Sommer:

Den sommer alting ændrede sig (1)

Sommer uden dig (2)

Vores sommer sammen (3)

 

 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
272 sider
Udg. dato:
27. aug. 2020
ISBN:
9788711918814
Højde/Bredde/Dybde: 210mm./133mm./0mm. Målgruppe: 12-99 år Oversætter: Line Beck Rasmussen Originaltitel: We'll Always Have Summer
149 , 95 kr.
119 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms