IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
119 , 96 kr.
149 , 95 kr.
Star Stable: Sjælerytterne: Staldhistorier fra Jorvik

Star Stable: Sjælerytterne: Staldhistorier fra Jorvik

I Staldhistorier fra Jorvik kommer læseren med rundt på besøg i øens forskellige stalde sammen med de fire Sjæleryttere Lisa, Anne, Linda og Alex i det magiske univers, der kendetegner Jorvik. Her fortælles historier, der både fremkalder smil og tårer, for nogen på øen har brug for Sjælerytternes hjælp ... Bogen indeholder desuden fine illustrationer i farver og er et sikkert hit for Star Stable-læserne.

Star Stable-bøgerne er klassisk fantasy fuld af eventyr, heste og magi i ægte bogslugerstil! Tag med, når Lisa, Alex, Linda og Anne opdager nye kræfter og slynges ud på et hæsblæsende eventyr langt væk fra hverdagen i skolen og livet i stalden …

Bøgerne bygger på verdens hurtigst voksende online hestecomputerspil Star Stable. Og er man glad for hestebøger, fantasy eller spiller Star Stable, vil bøgerne være et hit!

Fra ca. 8 år

Mere Star Stable:

Jorvik kalder (1)

Legenden vågner (2)

Mørket truer (3)

Fire fortællinger fra Jorvik

Spøgelseshistorier fra Jorvik

Mørkets sang (graphic novel)

Sjælerytterne II (1): Skygger over Jorvik

Læs mere >

< Læs mindre

  Tag med de fire sjæleryttere på besøg i staldene på øen Jorvik.Det er ikke alle steder, at tingene er, som de skal være, og noget er især galt ude i øens store skove.
  Bibliotekernes lektørudtalelse
  På lager
  128 sider
  Udg. dato:
  01. aug. 2022
  ISBN:
  9788727009186
  Højde/Bredde/Dybde: 212mm./148mm./18mm. Målgruppe: 8-12 år Oversætter: Charlotte Glahn Originaltitel: Star Stable: Ödesryttarna - Stallbeberättelser från Jorvik Grafiker: Klahr/Grafisk design
  149 , 95 kr.
  119 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Tag med de fire sjæleryttere på besøg i staldene på øen Jorvik.Det er ikke alle steder, at tingene er, som de skal være, og noget er især galt ude i øens store skove. Sjælerytterne - staldhistorier fra Jorvik er endnu en spændende, magisk og hurtigt læst bog i det populære univers, som mikser det overnaturlige med heste og venskab både mellem dyr og mennesker.
   Bibliotekernes lektørudtalelse
   Feltgruppe