IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
119 , 96 kr.
149 , 95 kr.
Twilight (5) - Midnatssol

Twilight (5) - Midnatssol

Så er den her! Bestseller-forfatter Stephenie Meyer tager os tilbage til Twilight-universet med denne længe ventede “companion book”: Bella og Edwards legendariske kærlighedshistorie – fortalt fra vampyrens synsvinkel.

Da Edward Cullen og Bella Swan mødte hinanden i Twilight – Tusmørke blev en udødelig kærlighedshistorie født. Men indtil nu har læserne kun hørt Bellas side af historien.  Nu kan de endelig høre Edwards version i “companion”-bogen Midnatssol.
 
Den populære historie tager en ny og absolut mørkere drejning, når den bliver fortalt gennem Edwards øjne. Mødet med Bella er både det mest skræmmende og det mest fascinerede, han har oplevet i sine år som vampyr, og efterhånden som vi får flere fængslende detaljer om Edwards fortid og om hans allerinderste tanker, forstår vi endnu bedre, hvorfor dette er hans livs største kamp. Hvordan kan han retfærdiggøre at følge sit hjerte, når det betyder, at han udsætter Bella for fare?
 
I Midnatssol tager Stephenie Meyer os tilbage til den verden, der har betaget millioner af læsere verden over og giver os en episk roman om den store nydelse og de altødelæggende konsekvenser ved udødelig kærlighed.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
832 sider
Udg. dato:
05. aug. 2020
ISBN:
9788711989340
Højde/Bredde/Dybde: 220mm./145mm./0mm. Oversætter: Christa Leve Poulsen, Charlotte Glahn, Tina Sakura Originaltitel: Midnight Sun Grafiker: Christian Bach
149 , 95 kr.
119 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms